Snart begynner en ny uke og jeg er allerede utslitt fra forje uke. Det har bare vært så mye i det siste, og det blir ikke noe mindre den neste måneden. Jeg var klar over da jeg begynnte på studiespesialiserende at det kom til å bli en stor jobb. På ungdomsskolen var jeg aldri den flinkeste eleven og jeg har alltid slitt med matte, lesing og generelt alle fag. Da jeg begynnte på videregående fikk vi nye lærere. En forskjell fra lærerne på ungdomsskolen var at disse nye lærerne faktisk var flike og de oppmuntret meg til å ville bli flinkere. 

Jeg har jobbet beinhard for å klare det jeg ville første året. Faktisk har jeg klartet oppover på karakterskalaen, noe som gjør meg veldig glad. Så der har vi et god bevis på at hvis man jobber hardt, for å oppnå det man har lyst til, er det mulig!

Snart begynner eksamenstrekkinen og jeg kjenner meg like spent som nervøs. Jeg vet at om jeg kommer opp i et fag, er det ikke verdens-undergang, det er et liv etter eksamen, og hvis jeg jobber så hardt jeg kan frem til alle prøver og  alt er ferdig, går det bra. 

Jeg skal snart begynne med litt matte, fordi vi har en stor matte prøve neste uke. Den viktigste og største prøven i T matte 1.året (utenom eksamen da). Så jeg skal straks gå ned å lage meg litt frokost og en god kopp kaffe, for en pangstart på morningen. 

 

Ha en fin dag alle sammen! ♥

-Jove


JOVE
Velkommen! Jeg er en glad, livlig, 17 år gammel jente som elsker å skrive. Ready for this crazy journey with me? Kontakt: joveblogg@gmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017Kategorier


· Blogg · HVERDAGSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits