Hey! Velkommen til min nye blogg!

Jeg har som alle andre hatt noen blogger før denne, men med "jove" bloggen min, blir det noe annet. 

Siden dette er det første innlegget tenker jeg å ikke skrive veldig mye, men jeg har tenkt til å si litt om meg selv:

Jeg er en 17 år gammel jente, fra den sørlige delen av Norge. Jeg går på videregående og gleder meg ekstemt til sommerferien etter et langt år. På fritiden min liker jeg å trene, se på serier og sove. (haha, true tho)

Jeg er ikke redd for å si mine meninger og gleder meg masse til å starte denne bloggen ordentlig. I know, det er nesten midt på natten, men jeg er så giret på å få denne bloggen igang.

Jeg har også lyst til å gjøre noe jeg føler ingen har gjort før, nemlig starte en serie her på bloggen. Jeg kan skrive et innlegg om det senere der jeg går mer i detalj. 

Her kan du forvente et innlegg så og si hver dag, og jeg kjenner jeg er veldig ivrig, og vil bare få denne i gang.

Enjoy!

-Jove 


JOVE
Velkommen! Jeg er en glad, livlig, 17 år gammel jente som elsker å skrive. Ready for this crazy journey with me? Kontakt: joveblogg@gmail.com


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits